Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Gran Gusto kahvipavut 250g

  • 8 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 08731

Italcaffè Gran Gusto 250g kahvipavut.

Gran Gusto on herkullinen kahvisekoitus Italcaffèlta: keskipaahtoinen kahvi, jossa on harmoninen sekoitus Arabica- ja Robustapapuja, jotka luovat herkullisen, hyvin tasapainoisen italialaisen espresson.

Nämä aromaattiset kahvipavut Italcaffèlta luovat paksun, samettisen cremán. Tuloksena on kuppi, jossa on ihana kahvin maku, jossa on vivahteita hunajasta, mantelista ja kuivatuista hedelmistä. Pavut on paahdettu keskipaahtoisiksi, mikä tekee niistä täydellisiä paitsi puhtaalle espressolle myös maitopohjaisille juomille, kuten latte ja cappuccino. Ne toimivat myös erinomaisesti voimakkaamman suodatinkahvin valmistuksessa.

Italcaffè pakkaa kaikki kahvipapunsa suojatussa ilmapiiriissä säilyttääkseen kahvin maun ja tuoreuden. Kahvipussiin on lisätty yksisuuntainen venttiili, joka takaa paremman säilyvyyden ja johtaa korkeampaan laatuun verrattuna tavallisiin kahvipusseihin.

Kahvipavut tulevat 250 g pakkauksessa, mikä on täydellinen koko, jos haluat kokeilla useita uusia kahvilajeja! Meillä on myös Italcaffè Gran Gusto 1 kg pakkauksessa, jonka löydät täältä.

Italcaffè Gran Gusto sisältää:

20 % Arabica-kahvipapuja

80 % Robusta-kahvipapuja

Tietoa Italcaffè kahvista:

Italialaisen kahvipaahtimon Italcaffèn historia alkoi yli 50 vuotta sitten La Speziassa, kun Ennio Poli muutti ruokakauppansa kahvipaahtimoksi. Tavoitteena oli tarjota aidon italialaisen espresson aromi valitsemalla parhaat kahvilajikkeet ympäri maailmaa. Nykyään hänen intohimonsa elää sisarusten kautta, jotka elvyttävät Italcaffèn visiota kotiseudun kauneuden innoittamana. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle kahvia tältä upealta kahvipaahtimolta, sekä voidessamme kutsua Italcaffén henkilökuntaa ystäviksemme.