Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Mokaflor Nero kahvipavut 250g

  • 9 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 6682

Mokaflor 100% Arabica Nero Black Blend on uskomattoman herkullinen kahvi italialaiselta Mokaflor-kahvipaahtimolta. Se koostuu huolella yhdistetyistä kahvipavuista, jotka tarjoavat sinulle kahvia, jota tulet kaipaamaan, sen lupaamme! Tässä kahvissa yhdistyvät Keski-Amerikan korkealla kasvaneiden pestyjen Arabica-kahvipapujen hieno laatu ja aromiprofiili sekä Santos Arabican luonnollisen täyteläinen runko. Kahvissa on miellyttävä raikkaus, suklaamainen jälkimaku sekä vivahde kardemummaa, vaniljaa ja tupakkaa.

Mokaflor suosittelee, että valmistat tämän kahvin espressona 93 asteessa 26 sekunnin ajan, mikä tuottaa espresson, jossa on pähkinänruskea crema selkeillä sävyillä. Suosittelemme myös kokeilemaan muita valmistustapoja, kuten suodatinkahvia tai Aeropressiä. Mokaflor Nero Blendissä on tasapainoinen hapokkuus afrikkalaisten Arabica-papujen korkean prosenttiosuuden ansiosta, ja se tarjoaa täydellisen tasapainon makeuden ja kitkeryyden välillä, mikä sopii täydellisesti erilaisiin valmistustapoihin.

Mokaflor Nero Blendin kahvipavut tulevat 250 gramman pakkauksessa ilmaventtiilillä. Tämä täysin kierrätettävä pakkaus on alumiinivapaa ja suljettavissa uudelleen säilyttääkseen kahvipapujen tuoreen maun.

Mokaflor Neron kahvipavut koostuvat:

100% Arabica-kahvipavuista

Jos 250 grammaa kahvia ei riitä, löydät meiltä myös Mokaflor Nero kahvipavut 1 kg:n pakkauksessa!