Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Mokaflor Red Blend kahvipavut 250g

  • 9 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 11782

Mokaflor Red Blend 250g kahvipavut

Mokaflor Red Blend tarjoaa sinulle upean matkan Italian kahvikulttuuriin, jossa maistuvat vanilja, karamelli ja kaakao. Tämä Red Blend on kunnianosoitus perinteiselle italialaiselle espressolle: kermainen, täyteläinen ja intensiivinen.

Kahvisekoitus on voimakkaan luonteinen ja yhdistää makeuden ja täyteläisyyden Brasilian Arabica-pavuista Alta Mogianasta ja Cerradosta sekä kermaisuuden intialaisista Parchment Robusta -pavuista ja Ugandan Nganda Kakindu -kahvipavuista.

Arabicakahvi koostuu huolella valituista brasilialaisista kahvipavuista Alta Mogianan Franca- ja Cerrado-alueilta, kuten Catuai, Caturra ja Mundo Nuovo Bourbon-perheestä. Luonnollinen käsittely jättää kahvipavut runsaiksi sokeripitoisiksi, mikä korostaa kahvin kukkaisia vivahteita ja makeutta.

Tästä sekoituksesta 40% koostuu intialaisesta Parchment Robustasta ja ugandalaisesta Nganda Kakindu -robustasta, mikä lisää espresson kermaisuutta ja intensiivisiä aromikuvioita.

Mokaflor Red Blend tarjoaa erinomaisen espresson runsaalla crema-vaahdolla. Anna itsesi uppoutua suklaan, kuivattujen hedelmien ja mausteiden intensiivisiin aromiin! Tässä kahvissa on kevyt ja tasapainoinen hapokkuus, hyvä makeus ja täyteläinen runko - kaikki tärkeitä ominaisuuksia perinteiselle italialaiselle espressolle.

Jokainen pakkaus sisältää 250 grammaa kokonaisia kahvipapuja: 60% Arabicaa ja 40% Robustaa.