• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 10.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Lavazza kahvipavut

Lavazza on Italian vanhin ja suurin kahvipaahtimo, joka on tullut tunnetuksi ympäri maailman. Paahtimolla on pitkä historia takanaan ja sen perusti Luigi Lavazza Torinossa yli sata vuotta sitten, vuonna 1895. Suuresta koostaan huolimatta kyseessä on perheyritys, jota johtaa edelleen Lavazzan suku. Lavazza tuottaa kahveja kaikissa mahdollisissa mauissa ja muodoissa: kokonaisina kahvipapuina, valmiiksi jauhettuna kahvina, ESE-espressonappeina, Senseo-kahvikapseleina ja A Modo Mio -kahvikapseleina.

Suuri osa heidän kokonaisten papujen kahvilaaduistaan on erikoistunut espressoon. Lavazzalla onkin suuri valikoima erilaisia sekoituksia ja paahtoja. Suosituimmat niistä ovat Qualita Rossa ja Crema e Gusto -sekoitukset. Valittavana on kuitenkin myös monia muita, kuten Super Crema ja tietysti perinteinen Lavazza Espresso Classico. Valinnanvaraa riittää siis runsaasti eri mauissa ja sekoituksissa!

Lavazzan kahvit on valmistettu italialaisten perinteiden mukaisesti ja ne sisältävät usein Robusta- ja Arabica-papuja eri suhteissa. Robusta-pavut antavat kahville sen tunnusomaisen maun ja lisäksi hienon vaahdon. Arabica-pavut puolestaan antavat kahviin vivahteita ja yksityiskohtaisemmat aromit. Saatavilla on kuitenkin myös kahveja, joissa on pelkästään Arabica-papuja, kuten Caffé Espresso ja Tierra.

Näytä koko kuvaus
Tuotteet