Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Espresso Casa kahvipavut 500g

  • 19 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 1028

Italcaffè Espresso Casa on ensiluokkainen sekoitus Arabica- ja Robusta-kahvipapuja Italcaffèn italialaisesta kahvipaahtimosta. Nämä kahvipavut on tarkoin valittu ja paahto tehty luomaan kermaista espressoa, jossa on makea ja täyteläinen tuoksu.

Arabica- ja Robusta-papujen täydellinen yhdistelmä antaa tälle espressolle uskomattoman kermaisen rakenteen ja erottuvan aromin. Kahvin makeat ja täyteläiset maut täydentävät täydellistä runkoa, mikä tekee Italcaffè Espresso Casasta ihanteellisen valinnan ylelliseen kahvihetkeen.

Italcaffè Espresso Casa on erityisesti suunniteltu käytettäväksi espressokoneissa ja täysin automaattisissa kahvikoneissa, mikä tekee aidon espresson nauttimisesta kotona helppoa.

Pakkauksessa on yksisuuntainen venttiili, joka varmistaa pidemmän säilyvyyden ja korkeamman tuotelaadun verrattuna tavanomaisiin kahvipusseihin.

Italcaffè on kahvimaailmassa arvostettu kahvipaahtimo, jolla on juuret vuodessa 1969. Yhtiön maine perustuu korkealaatuisen kahvin toimittamiseen ja poikkeuksellisten kahvisekoitusten luomiseen. Italcaffè sitoutuu perinteiseen italialaiseen kahvin paahtamiseen ja korkeisiin standardeihin, ja se on tunnettu huolellisesti valituista kahvipavuistaan ja erinomaisista maustaan, jotka kunnioittavat italialaista kahviperinnettä.