• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Osta kokonaiset kahvipavut netistä - kahvipaussi.fi

Miksi ostaisit kahvipapuja jauhetun kahvin sijasta? Jos joudut vielä kysymään tätä itseltäsi, haastamme sinut testaamaan vastajauhetun kahvin eroa valmisjauhettuun. Jauhaessasi papusi itse kotona tai konttorilla takaat jokaisen kahvikupillisen laadun, etkä tule katumaan! 

Kahvin jauhamisesta kotona on tullut trendilaji. Kahvieksperttejä löytyy varmasti enemmän kuin eri kahvisortteja maailmalta, mikä tekee lajista hauskan, mutta samalla haastavan, sillä kaikkien makunystyröitä on vaikea miellyttää samalla tavalla. Siksi pyrimmekin tarjoamaan mahdollisimman laajan valikoiman papuja - valikoimastamme löytyy varmasti jotakin jokaiselle. 

Suurta osaa kahvipavuistamme ei löydy niin suurista marketeista kuin pienistäkään kahviputiikeista. Me pyrimme kokoamaan pohjoismaiden suurimman kahvivalikoiman, jotta sinä voit tilata kaikki suosikkituotteesi kotiin yhdestä ja samasta paikasta. Olemme kasvattaneet kahvivalikoimaamme oman kahvituntemuksemme mukaisesti, mutta useat kahvilajikkeemme olemme kuitenkin ottaneet valikoimaamme teidän asiakkaiden toiveesta. Laitathan sinäkin siis meille viestiä, jos koet että valikoimastamme puuttuu suosikkikahvisi. 

 

Osta kahvipavut kotiin meiltä vaivattomasti ja nopeasti

Muutamia suosituimpia papujamme ovat esimerkiksi: 

Nämä ovat kuitenkin vain muutamia kestosuosikkejamme. Käy läpi muutkin kahvimerkkimme ja löydä uusi suosikkisi! Voit myös lajitella mieluisesi paahtoasteen, pakkauskoon tai papukoostumuksen perusteella. Useat pohjoismaiset kahvit sisältävät 100% Arabicapapuja, kun taas aidot italialaiset kahvit ovat usein sekoituksia Arabican ja Robustan välillä. Kokeile ja löydä oma suosikkisi! 

Voit myös lajitella hinnan mukaan. Näin voit halutessasi tilata helposti edulliset kahvipavut kotiin, mutta myös löytää ekslusiivisimmat papumme hintahaarukan toisesta päästä. Sieltä löydät esimerkiksi Passalacquan Harem kahvin, joka sisältää kahvipapuja Jamaica Blue Mountain alueelta. 

Anna meidän tarjota sinulle paras mahdollinen kahvipaussi! Tule mukaan! 

 

Terveisin,

Kahvipaussijengi

Näytä koko kuvaus

Lukuisia kahvipapuja joita et löydä kaupoista! 

Miksi ostaisit kahvipapuja valmiiksi jauhetun kahvin sijasta? Syy siihen, miksi vastajauhettu kahvi maistuu paremmalta kuin valmiiksi jauhettu kahvi piilee kahvin ja ilman kohtaamisessa. Toisin sanoen, kahvi hapettuu kun se on kontaktissa ilman kanssa ja alkaa vähitellen menettää makuaan ja karaktääriään. Kahvi voi ajan myötä maistua jopa hieman palaneelta. 

Kahvipavut puolestaan hapettuvat paljon hitaammin kuin valmiiksi jauhettu kahvi, sillä kahvin paahdossa muodostuva hiilidioksidi hidastaa ilmasta siirtyvän hapon tarttumista kahvipapuihin. Tästä syystä saat paremman makukokemuksen jauhaessasi kahvin juuri ennen sen keittämistä. Suosittelemme kahvin keittämistä 15 minuutin sisään sen jauhamisesta. Me suosittelemme siis kokonaisten papujen ostamista ja niiden jauhamista itse kotona kahvimyllyllä saadaksesi parhaan lopputuloksen. Näin saat papujen parhaat elementit esiin. 

Saadaksesi papujen parhaat elementit esiin, tulee niin kahvimyllyn kuin kahvinkeittimenkin olla hyvä. Hyvä kahvimlly jauhaa pavut mahdollisimman tasaisesti eikä kuumenna niitä liikaa, jotta kahvin aromi tulee esiin parhaalla tavalla. 

Lisäksi on myös hyvä miettiä kuinka erilaiset pavut tulee jauhaa ja keittää. Arabicakahvi on hieman vahvemman makuinen ja vähemmän kitkerä, ja se toimii hyvin kahvinkeittimessä. Robustapavut toimivat puolestaan paremmin espressokahvina - robusta tarjoaa kahville runsaan vaahdon, jota monet arvostavat. Nämä ovat kuitenkin pääsääntöisesti makukysymyksiä, joten kokeile ihmeessa eri sortteja ja löydä juuri itsellesi sopivat pavut. Meiltä löydät paljon 1kg kahvipakkauksia mutta myös useita pienenmpiä pakkauksia. Näin voit testata uusia ja erilaisia kahvipapuja helposti. 

Tuotteet