Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Tanzania kahvipavut 1000g

  • 37 EUR
Varastossa
Tuotenumero: 02111

Italcaffè Tanzania 1 kg kokonaiset kahvipavut.

Nämä upeat kahvipavut Italcaffè Single Origin -sarjasta ovat Italcafféa johtavan Remo Polin suosikki kahvipavut. Se, jos joku, kertoo näiden olevan laadukkaat kahvipavut. 

Single Origin Tanzania tarjoaa sinulle kahvin, jossa on miellyttävä aromaattinen pohja, tuoreiden hedelmien, hasselpähkinöiden ja mantelin sävyjä sekä jälkimaussa kevyt hapokkuus ja hunajan vivahteita.

Kahvipavut on kasvatettu korkealla, Atitlanin ja Antiguan kahvialueilla, jotka ovat maan keskistä ylänköä. Korkealla kasvatetut kahvit eli niin sanotut Strictly high grown- kahvipavut saavat aromikkaamman maun, ja juuri näissä pavuissa on aromaattinen kukkainen hapokkuus yhdistettynä mausteiseen ja suklaiseen makuun.

Italcaffè suosittelee näitä kahvipapuja espressoksi, mutta ne ovat myös erinomaisia suodatinkahvina!

Kahvipavut koostuvat 100 % arabicapavuista ja ne on pakattu suojaavaan ilmapiiriin maun ja tuoreuden säilyttämiseksi.

Tietoa Italcaffè kahvipaahtimosta:

Vuodesta 1969 lähtien italialainen kahvipaahtimo Italcaffè on ollut johtava tuottaja joitakin maailman hienoimpia kahveja. Matkustamalla ympäri maailmaa valitakseen korkealaatuisia kahvilajikkeita ja paahtamalla niitä intohimolla ja kokemuksella, Italcaffè luo eksklusiivisia kahvisekoituksia, joilla on ainutlaatuinen maku ja hurmaava tuoksu.