Kahvipavuilla on eri jauhamisasteita jotta kahvien eri koostumukset tulevat esiin oikealla tavalla. Kaikkein hienoimmaksi jauhettua kahvia kutsutaan turkkilaiseksi kahviksi. Tämän jälkeen seuraavat asteet ovat espressokahvi, automaattikoneisiin sopiva kahvi/ hienoksi jauhettu, filtterikahvi, presso ja perkolaattorijauhettukahvi ja viimeisimpänä ja kaikkein karkeimpana kahvin keittämiseen tarkoitettu kahvijauhe. Meiltä löydät eri kahveja näihin kaikkiin asteisiin.
Me kahvipaussilla suosittelemme aina kahvipapuja ja vastajauhettua kahvia, jotta kahvin aromit tulevat parhaalla mahdollisella tavalla esiin. Kahvin jauhamiseen tarvitset kuitenkin kahvimyllyn. Kuulostaako liian vaikealta? Ei hätää, jos haluat ottaa oikoreitin ja juoda valmiiksi jauhettua kahvia löydät meiltä tietenkin myös sitä.