Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Italcaffè Dolce Crema kahvipavut 250g

  • 8 EUR

Loppu varastosta :(

Tuotenumero: 12461

Italcaffè Dolce Crema 250g hela kaffebönor.

Dolce Crema kaffebönor från det italienska kafferosteriet Italcaffè är kända för sin söta, fylliga och rika arom.

Denna exklusiva kaffeblandning består av 85% Robusta och 15% Arabica, vilket ger en kraftfull karaktär och en intensiv crema. Balansen är perfekt för att skapa den ultimata cappuccinon eller den uppiggande espresson du längtar efter.

Italcaffè Dolce Crema kaffebönor är handplockade med omsorg och precision för att erbjuda en kaffupplevelse utöver det vanliga. Dessa bönor är särskilt anpassade för espressomaskiner, aeropress eller mokabryggare.

Kaffebönorna är förpackade i en 250g förpackning, perfekt om man vill prova på flera olika sorter kaffe. Vi har också Dolce Crema 1kg om du vill ha mer av dessa fantastiska kaffebönor.

Om Italcaffè:
Italcaffès historia började för över 50 år sedan i La Spezia, när Ennio Poli förvandlade sin livsmedelsbutik till ett kafferosteri. Hans vision var klar - att erbjuda den äkta aromen av italiensk espresso genom att noggrant välja de finaste kaffesorterna från hela världen. Idag fortsätter hans passion att leva vidare genom syskonen, som återupplivar Italcaffès ursprungliga vision, inspirerade av skönheten i deras hemtrakter. Det är med stolthet vi introducerar kaffe från detta enastående kafferosteri, där tradition och kvalitet går hand i hand för att skapa en minnesvärd kaffupplevelse.