• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Ekologinen Kahvi ja Fairtrade-merkitty Kahvi

Ekologisen kahvin ostaminen on helppo tapa tukea kestävämpää kehitystä. Siksi me Kahvipaussilla pyrimmekin tarjoamaan sinulle laajan valikoiman ekologisia kahveja usealta eri toimittajalta. 

Tästä kategoriasta löytämäsi kahvit ovat tuotettu ympäristöystävillisissä olosuhteissa. Näillä kahviplantaaseilla tuotetut kahvit käyttävät ainoastaan hyväksyttyjä ja harmittomia torjunta-aineita. Fairtrade merkintä takaa kahviplantaasien työntekijöiden oikeudenmukaiset olosuhteen; työntekijöiden tulee saada kohtuullista palkkaa eikä plantaaseilla saa käyttää lapsityövoimaa. 

Ostaessasi ekomerkittyjä kahveja saat hyvää kahvia, mutta tuet myös luonnon ja ihmisten oikeudenmukaista kohtelua. Yhdessä voimme tehdä kahvista parempaa - usean osa-alueen kautta. 

Useita eri kahvimerkkejä

Täältä löydät kaikki ekomerkityt kahvimme useilta eri kahvimerkeiltä. Ekomerkinnät joita voit löytää ovat EKO, Rainforest Alliance, Fairtrade ja UTZ. Meiltä löydät paljon ruotsalaisia sekä italialaisia kahvimerkkejä. 

Vasemmalta voit myös helposti filtteröidä etsimäsi kahvin perusteella. Voit lajitella muunmuassa paketin koon, kahvipapujen koostumuksen tai kahvimerkin perusteella. 

Välitämme luonnosta ja kestävästä kehityksestä, ja olemmekin tutkineet ja kirjoittaneet jonkun verran asiaan liittyen. Ajatuksiamme voit halutessasi lukea ruotsinkielisiltä sivuiltamme löytyvästä blogitekstistä, jonka löydät täältä: kaffe och klimatet

Näytä koko kuvaus
Tuotteet