• Toimitus 6 € / ilmainen toimitus yli 70€ tilauksilla      
  •                 Yli 15.000 tyytyväistä asiakasta 
  •                 Suuri valikoima kahvia ja kahvikoneita

Espressopavut

Vaaleapaahto vai tummapaahto? Vahva kuppi espressoa vaiko kahvinautinto capuccinon muodossa? Hyvästä kahvipavusta saat valmistettua monenlaisia kahvijuomia! 

Espressopapuja maailman laidoilta! 

Meiltä löydät papuja Aasian, Etelä-Amerikan ja Afrikan eri kolkista. Voit helposti etsiä mieluisasi kahvisortin filtteriemme avulla; lajittele hinnan, arvostelujen tai eniten myytyjen kahvien perusteella. Voit myös valita haluamasi pakkauskoon ja paahtoasteen ja etsiä täten mieluisia kahvimakuja helposti ja nopeasti. Meiltä löydät 1kg pakkaukset suosikkipavuistasi, mutta myös pienempiä esim 250g pakkauksia, jotta voit helposti kokeilla uusia makuja.

Jos tunnet jo suosikkipapusi, voit toki myös lajitella suoraan Arabican ja Robustan perusteella. Monet kokevat 100% Arabicapapujen olevan parasta laatua, mutta ne jotka esimerkiksi nauttivat kahvinsa italialaisen kahviperinteen mukaisesti tietävät, että aito espresso tehdään papusekoituksesta, joka sisältää myös Robustapapuja, jotka tuovat runsauden espresson vaahtoon. 

Toivottavasti löydät etsimäsi pavut meiltä Kahvipaussista. Otathan kuitenkin meihin yhteyttä jos koet kaipaavasi jotain papuja, joita ei lödy vielä löydy valikoimastamme. 

Näytä koko kuvaus

Suosituimmat espressopavut

Meiltä Kahvipaussista löydät laajan valikoiman eri kahviemerkkejä ja papusekoituksia. Kaikille löytyy varmasti jotakin! Tälle sivule olemme keränneet kokonaiset kahvipavut espresson valmistukseen. Jauhetut kahvit löydät myös meiltä täältä. Voit myös jättää arvostelun ja suosituksia kokeilemillesi kahvipavuille. Tämän funktion avulla voimme myös lajitella kahvimme suosituimpien mukaisesti. 

 

 

Tuotteet